Programma

Vrijdag 30 september 2016

Schürzenjäger

“Es ist wieder Schürzenjägerzeit“ is het motto waarmee de band vanaf haar comeback in 2011 meer dan 200 succesvolle live concerten heeft gespeeld. De Schürzenjäger staan op vrijdag 30 september 2016 in de tent in Ransdaal!

Op het podium geven de bandleden “richtig gas“ met hun onvervalste AlpenRock en laten daarbij iedereen aan hun trekken komen! Natuurlijk worden tijdens het optreden de grote hits gespeeld die de Schürzenjäger tot de AlpenRock legende maakt die zij zijn. Titels als “Sierra Madre”, “Träume sind stärker” of “Treff’ ma uns in der Mitt’n” zullen niet ontbreken en horen bij de band net zoals hun bekende strijdkreet „hey Mann!“.

 Tickets: € 20,-    Aanvang: 20.00 uur

 

Zaterdag 1 oktober 2016

Rowwen Hèze

“Bestel Mar!“, want niemand minder dan Rowwen Hèze komt op zaterdag 1 oktober 2016 de tent op zijn kop zetten in Ransdaal! Begonnen als Engelstalig bandje uit de Peel is Rowwen Hèze in de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. Rowwen Hèze trad jaren geleden (1997) ook al eens op in Ransdaal. Met grote hits als “Limburg“, “November“, “De Peel in brand“ en “De neus umhoeg“ belooft het een spectaculaire avond te worden!

 Tickets: € 17,50    Aanvang: 20.00 uur

 

Zondag 2 oktober 2016

Almabtrieb

Zondag zal in het teken staan van de Almabtrieb. Rinkelende koebellen, geloei in de verte en versierde hoofdtooien. Prachtig uitgedost wordt het vee in de herfst terug naar de stal gebracht. ’s Middags zal de optocht door de straten van Ransdaal trekken. Daarna is er op het festivalterrein een boerenmarkt, waarbij de Maaskapelle voor stemmende muziek zorgt!

 Gratis entree    Aanvang: 14.00 uur

Bekijk hier de foto's van Lieske Leunissen